Vadehavscentret akustikloft akustikpuds

Projekt VADEHAVSCENTRET

museum og besøgscenter udført 2016
  • Fakta
  • Arkitekt:Dorthe Mandrup
  • Lokation:Ribe, Danmark
  • Overflade af fade®:1200 m2
  • Produkt:albus

Vadehavscentret er nyt besøgscenter ved Vadehavet, som er Danmarks største. Projektet er designet af Dorthe Mandrup Arkitekter og udført år 2016. fade® har leveret akustikpudsvarianten Albus for at matche arkitektens designønsker.

Med materialer der får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, virker det næsten som om bygningen vokser op ad jorden. Dette gav selvfølgelig et problem med akustikken som fade® Acoustic Ceilings hjalp med at forbedre. Resultatet blev knap 1200 m2 fade® akustikpudssystem.

  • albus
    En glat, mellemkornet og hvid akustikpuds.
    Med en glat overflade er denne variant
    ideel såfremt der ønskes
    et glat akustikpudsloft.
    Lysreflektion: 80% Standard farve: Pure white Læs mere