Vadehavscentret akustikloft akustikpuds

Projekt Vadehavscentret

museum och besökscenter utfört 2016
  • Fakta
  • Arkitekt:Dorthe Mandrup
  • Plats:Ribe, Danmark
  • Ytskickt av fade®:1200 m2
  • Produkt:albus

Vadehavscentret är ett nytt besökscenter vid Vadehavet, som är Danmarks största. Projektet är designat av Dorthe Mandrup Arkitekter och utfört år 2016. Fade har levererat akustikputs varianten Albus för att matcha arkitektens design önskan.

Med materialer som får den gamla byggnaden till att smälta samman med den nya, verkar det nästan som att den växer upp från jorden. Detta gav självklart ett problem med akustiken som fade Acoustic ceilings hjälpt till med att förbättra. Resultatet blev drygt 1200 m2 fade® akustikputssystem.

  • Acoustic plaster - ALBUSalbus
    En slät och finkorning akustikputs
    i standard kulören – Pure White.
    Med en slät och vit yta.
    Ljusreflektion: 80% Standard kulör: Pure white Läs mer